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Season with salt and freshly ground pepper. In a large bowl mix the ground meat bread olive oil onion and garlic egg cumin chili flakes and ouzo.


Soutzoukakia Griechische Hackballchen In Tomatensosse Kyriakos Kitchen

Kyriakos verrät Euch heute sein Rezept für leckere griechische Hackfleischrollen in pikanter TomatensoßeIn Griechenland sind die originalen Hackfleischbällc.

. Set the sauce aside until ready to use. Soutzoukakia are those irresistible oblong Greek meatballs bursting wi. Add the finely chopped mint.

Zubereitung von Soutzoukakia Die drei unterschiedlichen Hackfleischsorten gut miteinander vermengen. Souzokakia - Wir haben 7 raffinierte Souzokakia Rezepte für dich gefunden. Add salt and pepper.

This recipe for soutzoukakia with potatoes yiahni is easy to make and super delicious. Prepare your garlic cloves gather the spices and add it all to the mince meat. Mix the meat egg onion garlic breadcrumbs and cumin together.

Jetzt ausprobieren mit Chefkochde. Heat the olive oil in a large frying pan and carefully place the soutzoukakia to fry one by one. You dont want the mince patty swimming in liquid it should be firm.

Making Soutzoukakia Smyrneika. Use the flour to form the meatballs with your hands not too small not too big. Soutzoukakia - Wir haben 8 schöne Soutzoukakia Rezepte für dich gefunden.

50 ml seed oil for frying For the sauce 1 tablespoon s olive oil 1 onion medium 1 tablespoon s tomato paste 2 bay leaves 250 ml water 1 chicken bouillon cube 400 g canned tomatoes 12. Deep fry the meatballs. Season with salt and pepper add sugar reduce heat to low and simmer until slightly thickened about 10 minutes.

Soak the bread in water for 10 minutes and discard the crust. Pin En Albondigas Suzukakia das klingt wie der Name einer Meeresschildkröte aus einem Kinderbuch. Stir in the pepper flakes and butter.

Die Zwiebeln und den Knoblauch zerkleinern und unter das Fleisch mischen. Kneed for 1-2 minutes and let. Finde was du suchst - unkompliziert phantastisch.

After 2 minutes turn the soutzoukakia over and after a total of 4 minutes remove them. Squeeze the water from the bread and mix with the mince egg garlic cumin.


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